Incepe curatenia de primavara impreuna cu Ultra Cleaning

Incepe curatenia de primavara impreuna cu Ultra Cleaning

Vine, vine, primavara, ceea ce inseamna ca a venit din nou timpul pentru o curatenie de primavara ca la carte. Stim ca vremea de afara inca indica anotimpul de iarna, dar noi avem deja primavara in suflete, deci vrem sa ne comportam ca atare. Iata, in continuare, cateva sfaturi si trucuri care sa te ajute sa desfasori mai usor aceasta misiune imposibila. Incepe curatenia de primavara impreuna cu Ultra Cleaning.

Planifica din start

Stim ca cea mai la indemana metoda este sa te arunci direct cu capul inainte in dat cu aspiratorul, sters praful si spalat perdelele, dar, pentru ca treaba sa mearga struna, iti sugeram sa te organizezi bine din start. Fa o lista, mentala sau chiar pe foaie, ori in telefon, cu tot ceea ce planuiesti sa realizezi. Care sunt locurile cel mai greu de curatat, cu ce vrei sa incepi, care este ordinea in care se vor desfasura lucrurile si asa mai departe. Nu conteaza in ce mod doresti sa abordezi aceasta situatie, cat timp faci lucrurile sa fie cat mai usoare pentru tine.

Fa ordine

De-a lungul anilor de activitate am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa faci ordine inainte de a incepe sa faci curatenie. Ti se pare ca nu are sens? Gandeste-te ca vrei sa aspiri covoarele si podelele, in timp ce jucariile copiilor sunt imprastiate prin toata camera. Nu prea functioneaza, nu-i asa? De aceea iti recomandam sa ordonezi totul inainte de a incepe, pentru a-ti usura sarcina.

Nu uita de ferestre

O casa nu este cu adevarat curata pana ce ferestrele nu sunt impecabile. Urasti sa stergi geamurile deoarece intotdeauna raman urme sau pete inestetice? In primul rand, asteapta o zi insorita pentru a sterge ferestrele pe exterior. Cea mai buna solutie este cea formata dintr-o parte otet distilat si 10 parti apa calduta. Toarna lichidul obtinut intr-o sticla cu pulverizator si spor la curatat! Nu uita sa folosesti o carpa moala inainte, pentru a indeparta praful depus pe sticla!

Sorteaza lucrurile

Suntem siguri ca ai prin locuinta diverse obiecte care nu au niciun scop util si care doar strang praful, uitate prin colturi. De aceea este important ca, din cand in cand, sa faci un soi de inventar, in care sa pui deoparte lucrurile pe care nu le-ai folosit deloc in ultimul an. Daca sunt functionale si in stare buna, le poti oferi prietenilor, rudelor, le poti dona sau chiar vinde. Astfel iti eliberezi locuinta si creezi mai mult spatiu.

Nu uita de pereti

Desi nu este vizibil in mod obisnuit, praful se afla peste tot in jurul nostru, inclusiv pe pereti. Atunci cand planuiesti sa incepi curatenia de primavara, asigura-te ca elimini si praful care si-a gasit culcus pe peretii incaperilor tale. Foloseste o matura curata, cu perii moi, pentru a ajunge in partile mai greu accesibile sau chiar aspiratorul, daca are un accesoriu potrivit pentru o astfel de actiune.

 

Curatenia de primavara nu trebuie sa fie o corvoada, daca incerci sa iti imparti sarcinile din timp si sa faci totul in ritmul tau. Pune-i si pe ceilalti membri ai familiei sa te ajute si astfel veti termina totul mult mai repede. Daca nu ai timp pentru curatenie ne poti contacta, iar noi ne vom ocupa de tot!

Descopera cele mai bune servicii profesionale de curatenie din Iasi

 

Leave Reply