Produse si accesorii de curatat necesare in orice locuinta

Produsele de curatenie adecvate sunt vitale pentru a putea realiza curatenia ca la carte pe care ti-o doresti in casa. In plus, cu ajutorul acestora treaba ta devine mult mai usoara. Totusi, te-ai gandit vreodata daca ai suficiente, prea multe sau prea putine produse? Si care sunt cele esentiale? Noi, cei de la Ultra Cleaning ne-am gandit sa intocmim pentru tine o lista cu cele mai importante produse si accesorii de curatat necesare intr-o locuinta.  Servicii curatenie iasi

Aspirator

Putem spune ca un aspirator reprezinta un instrument must have in orice locuinta. Nimic nu este mai usor decat utilizarea aspiratorului atunci cand vrei sa elimini praful de pe podea, sa strangi pamantul scos de animale din ghivece sau sa aspiri cerealele imprastiate de catre cel mic. In plus, daca ai covoare in casa, cu aspiratorul le vei putea curata foarte usor si rapid.

Lavete umede si uscate

Lavetele, atat umede, cat si uscate, sunt esentiale in procesul de curatare a locuintei. Achizitioneaza cate un set din fiecare, pentru a le avea la indemana ori de cate ori doresti sa stergi praful, petele de pe podea sau oglinda din baie. Asigura-te ca achizitionezi din cele destinate multiplelor utilizari, pe care le poti arunca in masina de spalat si refolosi.

Galeata si mop

Galeata si mopul sunt perfecte pentru zilele in care doresti sa speli rapid podelele fara prea multa bataie de cap. Fireste, daca bugetul iti permite, poti achizitiona un mop umed, cu aburi, fara sa mai ai nevoie astfel de galeata. In timpul in care nu utilizezi galeata o poti folosi ca spatiu de depozitare pentru produsele de curatenie.

Solutie de curatat universala

Poti detine 10 produse de curatat diferite, doar pentru baie, sau poti achizitiona o solutie universala, pe care o poti utiliza atat la curatarea cazii, cat si pentru curatarea chiuvetei. Cumpara un recipient cu pulverizator, pentru a fi mai usor de utilizat.

Servetele umede

Atunci cand nu ai o laveta si apa la indemana, un servetele umed isi va face super rapid treaba. Daca ai nevoie sa stergi o pata de pe podea sau o urma lasata de cana de cafea. Poti apela si la servetele umede dezinfectante, care promit sa ucida germenii si bacteriile de pe suprafetele din locuinta ta.

Solutie pentru geamuri

Cui nu ii plac geamurile si oglinzile sclipitoare si fara pata? Solutia pentru geamuri este conceputa pe baza unei formule speciale, care sa curete suprafetele din sticla, fara a lasa dare sau urme inestetice.

Solutie pe baza de clor

Atunci cand faci curatenie te confrunti si cu o serie de pete mai greu de indepartat. Pentru acestea ai nevoie de o solutie pe baza de clor, care sa actioneze in profunzime si sa dizolve depunerile de calcar, rugina sau murdarie.

Praf de copt si otet

Ce faci atunci cand nu ai la indemana produse de curatat? Apelezi la clasicele praf de copt si otet, care functioneaza de minune impreuna, dizolvand si eliminand murdaria, avand chiar si efect dezinfectant.

Ai nevoie de sfaturi in materie de curatenie? Ramai alaturi de blogul Ultra Cleaning si afla toate secretele noastre!

Citeste si:

Care sunt cele mai murdare suprafete din locuinta ta

Tips and tricks pentru curatenia in locuinta

Cum sa cureti petele de pe diverse suprafete

Leave Reply